Voorbeelden

Moet je kijken!

Afrika is zo mooi! Zo gevarieerd. Zo inspirerend. Zo uitgebreid. Zo veelzijdig. En zooo mooi! Of zeiden we dat al? Nou ja: Afrika moet je gewoon zien. En dus hebben we hier een heleboel prachtige foto’s voor je verzameld. Klik erop om ze groter te zien. 

Waarschuwing: na het kijken wil je gegarandeerd een keer op reis met én naar Grandioos Afrika! 

Je bent dus gewaarschuwd...

Ben je op zoek naar een mix van zelfstandig en georganiseerd reizen? Laat je dan inspireren door één van onze Vakwerk reizen!

Voorbeeldreizen

Via de Victoria Watervallen bijzonder Botswana ervaren. 

Een unieke combinatie van selfdrive & safari: bezoek de Victoria Watervallen en ontdek Botswana.

Deze reis naar zuidelijk Afrika is een reis om nooit meer te vergeten. Start met het bewonderen van de schoonheid van de Victoria Watervallen, één van de zeven wereldwonderen, daarna onderweg naar een nieuwe grandioze ervaring: Botswana. Deze reis neemt je mee door prachtige, ruige, wildrijke maar contrasterende landschappen zoals de Okavango Delta en de Makgadikgadi zoutvlaktes. Grote kans dat jullie tijdens de privé safari door Botswana oog in oog te staan met leeuwen terwijl er een tiental meter verderop een kudde grazende zebra’s staan, vergezeld van een olifant die zich bij het water aan het afspoelen is. En om deze onvergetelijke reis compleet te maken, maken jullie ook kennis met de cultuur van de Bosjesmannen die leven in de Kalahari woestijn.

Lees meer

Kaapstad, langs de wijnlanden en Route 62 via de Panorama route naar Jozi.

De diversiteit van Zuid Afrika: stedentrip, gevarieerde culturen met prachtige landschappen en Afrikaanse safari beleving

Kunnen jullie genieten van mooie landschappen en andere culturen, maar houden jullie tegelijkertijd ook wel van avontuur en wilde dieren? Dan wordt dit een reis om nooit meer te vergeten! Tijdens deze reis verkennen jullie o.a. de ‘Moederstad’ Kaapstad, Swaziland en Johannesburg, drie mooie plaatsen waar cultuur, natuur en avontuur samenkomen. Op het Kaapse Schiereiland dichtbij Kaap Punt krijgen jullie de kans om tussen een pinguïn kolonie te lopen om vervolgens een prachtige wijnboerderij te bezoeken. Tijdens een ritje op de rug van een olifant denken jullie terug aan het bezoekje aan de struisvogelfarm en het avontuur van het walvis spotten. En dat terwijl het kooiduiken met haaien nog eventueel op het programma staat en jullie over een paar dagen een safari gaan maken in de Kruger wildernis.

Lees meer

“Ommetje” Johannesburg, langs de Golden Gate, Afrikaanse culturen & safari.

Van de Drakensbergen via de oostelijke Zulu & Swazi culturen naar de wildrijke Limpopo provincie.

Zuid Afrika kent een groot verscheidenheid aan prachtige landschappen, van golvende vlaktes tot aan mooie gebergten met ravijnen en watervallen. Zuid Afrika heeft het allemaal! Naast de mooie landschappen die Zuid Afrika te bieden heeft kent het ook verschillende culturen die erg interessant en leuk zijn om kennis mee te maken. Om een mooie reis in Zuid Afrika compleet te maken moet men een gamedrive ervaren in minstens één van de mooie nationale parken. In deze parken lopen diverse wilde dieren rond waaronder ‘the big five’.

Lees meer

Via Sossus, Himba stammen, woestijn olifanten & de Etosha naar Okavango Delta.

Een ultieme Afrika reis door afwisselend Namibië en Afrika’s best bewaarde geheim: Botswana, eindigend bij de Victoria Watervallen
Deze reis naar Namibië en Botswana is een onvergetelijke reis door prachtige, ruige, wildrijke en unieke landschappen zoals de Sossusvlei (Namib woestijn), de rotstekeningen bij de Twijfel Fontijn, de Okavango Delta, de Makgadikgadi zoutvlaktes en de Victoria Watervallen. Genietend van de mooie omgeving maken jullie kennis met de Himba’s bij Otjitotongwe, bezoeken jullie het cheetah conservatie project om je vervolgens al te verheugen op de kennismaking met de Bosjesmannen cultuur van de Kalahari. Maar in een reis naar zuidelijk Afrika staat voor velen het zien van het magnifiek Afrikaanse wild centraal – en wild is er in overvloed in Namibië & Botswana!

Lees meer

Kokerbomen, canyons, langs oude culturen naar het Eden van Afrika.

Afrika’s meest veelzijdige bestemming: Namibische volken, de Sossusvlei en de Etosha – prachtige landschappen en verrassende safari’s!

Ontdek de veelzijdigheid van Namibië. Ontdek de mooie landschappen en maak kennis met de cultuur en geschiedenis van het land. Tijdens jullie rondreis door Namibië worden jullie regelmatig vergezeld door de wilde dieren die in de omgeving leven waar jullie doorheen reizen. Het is een adembenemende reis die zeker aan te bevelen is!

Lees meer

 

Kaart van Zuidelijk Afrika

Kaart van zuidelijk Afrika